Deltagerne fortæller om stille vandring

RØSNÆS D.19.06.16


Transformation i naturen - 8 timer
10 timer i skøn natur – de 8 timer i stilhed, vandring og refleksions- og øvelsespauser som Dorte guidede os i. De sidste 2 timer i snak om dagen og livet, hvor vi spiste den dejligste mad som Dortes mand var mester for.

Vi startede vores vandring med åndedrætsøvelser, som vi kunne læne os ind i på vandringen. Dagen igennem var vi i nærværsøvelser, hvor vi bl.a. skulle forholde os til vores indre og det ydre omkring os. At være i- og med os selv og derefter at tage det smukke – vidderne, dufte og lyde ind og lade alt blive en del af os. Der var øvelser hvor vi skulle forbinde os med naturen – træerne og jorden. Øvelser hvor vi skulle finde de ting i vores liv, der ”var tunge at bære” – symboliseret ved sten, vi fandt på stranden. Senere, efter at have båret vores sten et stykke tid på vores vandring, skulle vi, hvis det var muligt for os, give slip på/ tage afsked med de ting, der belastede os.
Evaluering af stille vandringer
På et af de smukkeste steder blev vi opfordret til at mærke alt det i livet, som vi er taknemmelige for – eller blot følelsen af taknemmelighed. Et par gange i løbet af dagen, sad vi blot stille og var med os selv. Det ikke at skulle ”andet” i 10 timer, end blot at være, at forholde sig til sig selv og sit eget, er en gave i et liv, hvor de fleste af os jo nok har rigeligt at se til.
Evaluering stille vandring på Røsnæs
Alt foregik i roligt tempo og den smukkeste natur, som på alle måder var healende og inspirerende i den proces vi var i. Jeg lærte rigtig meget, også om mig selv, på denne vandring. En ting, der også var spændende at erfare var, at trods det at vi 6 piger ikke kendte hinanden og at hele dagen foregik i tavshed og væren i os selv, så opstod der som dagen skred frem, en gruppedynamik og en forbundenhed, som er unik, da den er ordløs.

Dagen igennem blev vi nænsom guidet af Dorte Elmbæk, der er meget omsorgsfuld og kompetent i sin fremtræden og sin guidning. Jeg kan på det varmeste anbefale at tage med på Dortes stillevandringer. Det er så givende, at være i stilhed med sig selv og andre på den måde.
Deltager Anne-Lise
Evaluering af stille vandring på Røsnæs

Stille vandring Røsnæs 31.7.16

Transformation i naturen - 8 timer 
Jeg var så priviligeret at deltage i stillevandring på Røsnæs den 31. juli og hvilken dejlig og smuk dag, det var! Pragtfuld natur og lærerige meditationsøvelser fra Dorte gjorde dagen til en vidunderlig oplevelse, som vil sidde i min krop længe. Det var overraskende befriende at kunne nyde sit eget nærvær og den smukke natur, uden nødvendigvis at behøve at skulle tænke på at “smalltalke” med de øvrige vandrere. Middagen efter vandringen var virkelig lækker og rigtig hyggelig. Vi oplevede al mulig slags vejr og så Røsnæs fra sin allersmukkeste side. Det eneste minus var, at vi måtte styrte hen til vores biler da middagen var slut, for der kom et voldsomt skybrud, netop som vi var ved at skulle sige farvel til hinanden. I stedet blev vi beriget med den smukkeste regnbue på vores tur hjem. Tusind tak til Dorte og de øvrige vandrere for en vidunderlig oplevelse. Knus, Lisbeth
Evaluering af stille vandring

Stille vandring Røsnæs 4.7.17

Stille vandring i sjæl og krop med nærværs-øvelser - 3 timer
Tak for en dejlig aften. Det bedste ved aftenen var den ro det giver i hjernen, pause fra alle tankerne som ellers kan køre i højt gear og være så anstrengende. Roen i bare at være og trække vejret frit, både fysisk og mentalt. Problemerne forsvinder for en tid. Deltager Bodil

"Jeg og min voksne datter har været med på stillevandring på Røsnæs. 
Det var en rigtig dejlig oplevelse med en flot vandring i naturskønne omgivelser. Vi fik undervejs flere forskellige guidede meditationsøvelser - hvilket er rart da man fremover kan vælge at bruge de/den som passer bedst til sig selv. Min datter satte stor pris på at gå i stilheden og dermed få rigtig mange spændende naturoplevelser og roen ind i sig. For mig var den største oplevelse at meditere op ad et træ og ligesom blive et med træet. Vi har været meget glade for at have deltaget på denne vandring og kan varmt anbefale den til andre. Deltager Birgitte
Stille vandring på Røsnæs

Stille vandring ved Sorø sø den 22.7.2017

Tak for en dejlig stille-vandring rundt om Sorø Sø idag. Udfordrende at skulle gå langsomt og med nærvær. Gav nye ind- og udsigter! "Stenen under træet" på vestsiden af søen havde jeg aldrig set - på trods af en del løbeture rundt om søen, men idag var der tid til opmærksomhed på det, der er lige for! Jeg tager gerne en stille-vandring igen en anden gang,
Charlotte

Fredfyldt dag i skøn natur - regnvejret blev li'som bare en detalje... Dortes fine guidning i at komme ned i kroppen og ind i åndedrættet og bare være, gjorde det til en rigtig dejlig oplevelse. Kan varmt anbefales. 
Ruth
Stille vandring ved Sorø sø den 22.7