Dage med stillevandringer på Camønoen på Møn

Disse stillevandringer er for dig som længtes efter at åbne sig i krop, hjerte og sjæl for en kærlig og fredfyldt væren med naturen på Møn som resonans. Alene eller sammen med en god veninde, din kæreste eller en søster.

På stillevandringer træder vi forbi vores normale tankesæt og måder at tackle livet på. Ind i et stille rum i naturen med nærværs-øvelser og naturen som resonans.


Gennem  flere  dage vil vi sanse ind i og åbne os for det som er. Vi læner os ind i naturen, lader det holdte smelte af os, finder vores solide fodfæste, strækker os frit ud mod vidderne, klinterne og himlen.


Her er det muligt at give  et dybere slip ind i krop og hjerte og blot være. Føle sig stærk i sin dybe forbindelse til naturen.. 

Vi åbner os for livets vilkår -  i balance og kærlighed.

Camønogaarden

På stillevandringerne i flere dage har vi base på Camønogaarden på Østmøn. 

Overnatning i hyggelige dobbeltværelser, 3 eller 4 venner kan sove sammen, også mulighed for overnatning i glamping telt, luksus shelter med dobbeltseng. Eneværelse i dejlig renoveret opvarmet campingvogn (5oo kr. ekstra)
tjek Camønogaardens hjemmeside her

På Camønogaarden er der plads til samtale, latter, mad over åben ild, fælles refleksioner og bearbejdning af det vi møder på stillevandringerne i krop og sind.

Du er velkommen til blot at blive i stilheden. 

Sund og nærende primært økologisk mad.


Camønogaarden

Stubberup Have 2

4791 Borre

Læs programmet HER

Aktuelle stillevandringer på Camønoen book her:


Sommer Stillevandringer på Camønoen den 27- 30 juni

Kvinde - veninde stillevandringer på Camønoen den 22- 25 september