Retræte på Camønoen med stillevandringer - fredfyldt væren

Retræterne på Camønoen er for dig, der længtes efter at åbne sig i krop, hjerte og sjæl for fredfyldt væren.
 
På retræterne med stillevandringer træder vi forbi vores normale tankesæt og måder at tackle livet på. Ind i et stille rum i naturen med nærværs-øvelser og en meditativ / kontemplativ bøns-praksis. Vi åbner os for den uendelige rige trancendente kilde, som flyder gennem alting - som en vågen og levende sansning, hvor alt er forbundet.

Retræterne tilbyder transformation - gradvist kan vi på stillevandringerne lade gamle vaner, unødvendige kropslige lag af beskyttelse - gå op i limningen og smelte af os. Det er i sprækkerne at lyset kan trænge ind og ud. Følelser af isolation og forladthed som præger vores almindelige bevidsthed kan opløses og vi kan lande i en kærlig og fredsfyldt væren.

Retræten den 18-21 april afsluttes med en fuldmånestillevandring i Dark sky  på Møns klint. Her er vi tilstede med mørket, månens og stjernes lys. Vi åbner os for naturen, universet, kærligheden - Gud og lader livet strømme frit. 

Vi overnatter på Camønogården, der ligger 3 km. fra Møns Klint. Det er en gammel gård, der er på vej til at blive  et refugiet/ kursuscenter. Det betyder at du sover sammen med andre deltagere. Der serveres lækkert økologisk og vegetariske mad.

Det er en stilhedsretræte. Deltagerne er stille gennem 3-4 dage. Stillevandringerne er ca. 10 km. hver dag. På  Fuldmånestillevandringen den 20 april på Møns Klint går vi 4 km. i 4 timer og kommer hjem til dejlig varm suppe. Vi spiser og er sammen i stilhed på Camønogaarden. Om aftenen og den sidste dag er der rum for reflektion og samtale.

Du inviteres til at mærke efter, og gøre/være som det  giver mening for dig. Måske er dit behov at blive på Camønogaarden og stikke, læse en bog eller blot være. Måske foretrækker du at blive i stilhed og springe de fælles refleksioner over - du skal være velkommen! 

Camønogården
Stubberup Havevej 2, 4791 Borre på Møn

Ankomst
Ankomst Kl.10 
Afslutning
Afslutning efter brunch.
Det er muligt at bestille en overnatning dagen før, hvis du kommer langvejs fra. 
til 250 kr.

Pris
3449 kr.

Bestil din plads her:


Læs mere om min baggrund for at afholde retræterne her