Retræter på Camønoen med stillevandringer - kærlig og fredfyldt væren

Retræterne på Camønoen er for dig, der længes efter at åbne sig i krop, hjerte og sjæl for en kærlig fredfyldt væren.
 
På retræterne med stillevandringer træder vi forbi vores normale tankesæt og måder at tackle livet på. Ind i et stille rum i naturen med nærværs-øvelser og en meditativ / kontemplativ bøns-praksis. Vi åbner os for den uendelige rige trancendente kilde, som flyder gennem alting - som en vågen og levende sansning, hvor alt er forbundet.

Retræterne tilbyder transformation - gradvist kan vi på stillevandringerne lade gamle vaner, unødvendige kropslige lag af beskyttelse - gå op i limningen og smelte af os. Det er i sprækkerne at lyset kan trænge ind og ud. Følelser af isolation og forladthed som præger vores almindelige bevidsthed kan opløses og vi kan lande i en kærlig og fredsfyldt væren.
 
Vi overnatter på Camønogården, der ligger 3 km. fra Møns Klint. Det er en gammel gård, der er på vej til at blive  et refugiet/ kursuscenter. Du sover på hyggelige to personers værelser. Der serveres lækkert økologisk og vegetariske mad.

Det er en stilhedsretræte. Deltagerne er stille gennem 3-4 dage. Stillevandringerne er ca. 10 km. hver dag. Vi spiser og er sammen i stilhed på Camønogaarden. Om aftenen og den sidste dag er der rum for reflektion og samtale.

Du inviteres til at mærke efter, og gøre/være som det  giver mening for dig. Måske er dit behov at blive på Camønogaarden og stikke, læse en bog eller blot være. Måske foretrækker du at blive i stilhed og springe de fælles refleksioner over - du skal være velkommen! 

Camønogården
Stubberup Havevej 2, 4791 Borre på Møn

Ankomst
Ankomst Kl.10 
Afslutning
Afslutning efter brunch.
Det er muligt at bestille en overnatning dagen før, hvis du kommer langvejs fra. 
til 250 kr.

Pris
3449 kr.

Bestil din plads her:
Læs mere om min baggrund for at afholde retræterne her