Stille vandring - nærværs-kursus på Hærvejen den 29 juli - 1 august 2019

Stille vandring/nærværs-kursus på Hærvejen er for dig, der længtes efter at genskabe kontakten til din livfuldhed og ro. Hver dag skabes der et stille rum, hvor det er muligt at vende opmærksomheden ind i åndedrættet, kroppen og hjertet - ned mod jorden, og ud mod vidderne og himlen - inspireret af naturen.
I stilheden og i nærværs-øvelserne bevæger vi os forbi de sædvanlige tanker ind i en anden form for væren, som er levende og fredfyldt. Det er en kropslig erfaring af at stå i sin egen midte og være forbundet i krop og sjæl.

Denne vandring på Hærvejen afskiller sig fra en almindelig vandring i stilhed ved at du på hele turen bliver guidet ind i nærværs-øvelser med naturen som inspiration. Du bliver både på et kropsligt og mentalt plan undervist i evnen til at være bevidst nærværende - hele vejen. Undervisningslokalet er rykket ud under åben himmel.

Vandringens/kursets indhold:
Vi starter fra Engevang station - ankommer ved 16 tiden til friskbagte boller og senere økologisk og dejlig aftensmad på Bøllinge Camping i vores eget store hus.  Om aftenen er der introduktion til det stille rum i naturen. Den næste morgen starter vores stille vandring - nærværs-kursus - 3 dage undervejs til Viborg - ca. 18 km de første 2 af dage og 10 km. den sidste dag. Vi afslutter i Viborg Kirke.

I krop og sjæl læner vi os via nærværs-øvelser og kreative processer ind i den jydske hede, skov, Hald-ege sø - hvor vi kan bade i det skønneste vand, blomstrende marker med højt til himlen. Vi overnatter på hyggelige herberg og et bed and breakfast.
Baggagen bliver kørt fra det ene sted til det næste - vi går let.
Når vi kommer frem er der plads til hvile og maden bliver serveret med plads til livlig samtale og høj latter eller fortsat stilhed hvis du ønsker det. hver aften deler vi sammen dagens oplevelser på kurset.

Pris: 

Du betaler for et intensivt nærværs-kursus/mindfulness under åben himmel, lækker økologisk mad alle dage, overnatning og transport af bagage.
Tilmelding her / eller betal 1000 kr. i depositum nu via mobilePay 28353081 - husk mail og skriv Hærvejen.
sidste frist for det fulde beløb 1.juni
På gensyn!
Højre klik på programmet og åben det i en nyt vindue - så kan det læses :-)