Stillevandring, nærværs-kursus for mænd. Få konkrete redskaber til at finde ro i krop og sind. Mad over åben ild på Camønogaarden.

Stillevandringen, nærværs-kurset på Camønoen er for dig som gerne vil have nogle konkrete redskaber til at finde ro i krop og sind og stoppe tankemylder.


På stillevandringen bliver du guidet ind i nærværs-øvelser, der taler til din krop, åndedrættet og sanserne med naturen som inspiration. Fx. kan det at sidde ved de gamle træer ved klinten give en fornemmelse af jordforbindelse og en stille væren. Træer skal ikke nå noget, de formår at hjælpe os til at blive i nuet.


Når vi går med opmærksomhed på åndedrættet får den mentale energi mulighed for at bevæge sig ned i kroppen, og vi kan få ro i hovedet. Vi fæstner opmærksomheden på noget andet end tanken. Tankerne lader vi blot glide forbi uden at følge dem.


Vi går 15 km. med lange stræk, og vi stopper op og du lærer en ny nærværs-øvelser med naturen som inspiration. Naturen ved klinten kan få os til at vågne op, og være fuldstændig tilstede. Kroppen husker nærværs-øvelserne og du kan finde dem frem i en travl hverdag.


Efter stillevandringen laver vi mad sammen over åben ild på Camønogaarden, der ligger ca. 2 km. fra klinten.

Og drikke en øl eller to fra Møn bryghus, hvis du har lyst :-)


6 timers Stillevandring - nærværs-kurser for mænd med mad over åben ild på Camønogaarden.

book her:


2 august kl. 11.30 - 17.30, 15 km. + mad over bål pris 649 kr.