"Et roligt hjerte" - med naturen som inspiration

Start:


Tirsdag den 3 august - 8 september- 6 tirsdage kl. 16.30 - 18.00 / 6 onsdage kl. 19.00 - 20.30 


6 grundtrin ind i en stille og fredfyldt væren  - med naturen som inspiration:

 1. Jordforbindelse og afspænding, en tydelig fornemmelsen af jordens støtte og tyngde der går nedad. Du støttes til at lade det holdte i kroppen smelte og berolige dit nervesystem.
 2. At hvile i sin midte, sit hjerte og åbent og kærligt med nænsomhed i mødet med det som er i krop og sind - det holdte og det som flyder frit. Vi arbejder med “jeg er”, en neutral og projektfri indstilling i krop og sind.
 3. At hvile ved hjertet og finde ro og nænsomt møde det som kommer frem.
 4. fylde, sprede og samle sin energi - lade vidderne i naturen blive indre vidder, folde dig ud. Nænsomt møde det som ubevidst arbejder for og imod at fylde og udfolde dine talentkerner. 
 5. Neutralt forholder du dig til dine tanker og sædvanlige fortællinger. Bevidst nærvær - du lærer at slippe tankemylder og gamle fortællinger. 
 6. At hengive sig til livets strøm og lade det som altid er levende og vibrerende bære med i livet
 7. At opleve sig - altid, allerede elsket, finde hvile i det rolige hjerte. 


Henriette fortæller om sit forløb:

Det har været et utrolig lærerrigt kursus, og jeg håber virkelig vi får mulighed for at mødes igen. Virtuelt eller virkeligt, for samhørigheden er der noget helende ved.Måske det er corona, men jeg er alt for lidt socialt interaktion og har virkelig lyst til at være meget mere sammen med den her gruppe. Fordi nærværet føles nemmere, mere velkomment, mere accepteret, Virkelig vidunderligt. 
Tusind tak igen, Dorte. For at have tilbudt denne rejse.Jeg glæder mig til at deltage på mere stillevandring


CaTrine beskriver sit udbytte af online nærværs-kurset sådan her :-)

Jeg har fået den største gave: vejen til uendelig kærlighed, sprækker og mellemrum til lyset og centrering i min egen krop. Dorte er en sanselig, nærværende og spirituel vejleder, som formår at tage dig et kvantespring videre i foreningen med dig selv og alle medmennesker. Med hjertebønnen og åndedrætsøvelser har jeg fundet ro og taknemmelig. Jeg lader analyser, vurderinger og gamle fortællinger om mig selv sejle forbi på tankeskibe … jeg stiger ikke på … betragter dem blot nænsomt. Tak Dorte.


Pris

Kr. 2.996 kr. / kr. 2.550 kr. for arbejdsløse, studerende og førtidspensionister.

Beløbet kan indbetales i flere rater, kontakt info@stillevandringer.dk og lav en aftale om betaling i rater eller hvis du ønsker særprisen.


Tilmelding


Start den 3 august - 8 september


Tilmeldingen er bindende.


Indhold

 1. 6 tirsdage går vi live stillevandringer med guidede meditationer af 1,5 times varighed kl. 16.30 - 18.00 med din nære natur som inspiration. Du bliver guidet ind i nærvær via Zoom på din mobil. Vi går sammen hver for sig og sammen. Starter og slutter fælles. Optagelsen ligger tilgængelig, så du kan gå når det passer ind i dit program, før vi mødes onsdag aften.                                                                                   
 2. Der vil blive etableret fælles grupper rundt om i landet, hvor det er muligt at gå sammen og være en del af et fysisk fælleskab. Hvis du ønsker at være ansvarlig for en fælles gruppe så kontakt mig. En tur organisator finder en smuk rute med træer, vidder og gerne et kig til vand (Det kan fint være en sø) og tjekker at der er netforbindelse. Hun tager initiativ til sociale aktiviteter fx. at spise sammen i naturen. Der vil være spørgsmål til reflektion ved hvert grundtrin ind i nærvær, der kan medvirke til fordybelse i gruppen. Der er mulighed for at blive tur organisator, hvis der min. 3 personer i gruppen, som følges ad på stillevandring med guidede nærværs-øvelser online. Du er selvfølgelig altid velkommen til at gå alene i dit nærområde.
 3. Ugentlige videoer, der guider ind i ugens grundtrin.
 4. Et ugentlig zoom møde onsdage kl.19.00 - 20.30. Her er det muligt at uddybe ugens grundtrin. Du bliver støttet i din proces med mulighed for at gå i dybden med oplevelser, følelser og kropslige reaktioner, i større eller mindre grupper. Målet er åbne ind til hjertes ro og en fredfyldt væren.
 5. Yderligere to videoer, der lærer dig en enkelt daglig meditations praksis med 4 åndedrætsøvelser, som du kan træne og tage med ud i naturen. Åndedrætsøvelserne hjælper dig med at stoppe tankemylder og giver ro i krop og sind.


Undervisningsplan:

En indledende individuelle samtale, der ligger inden første session.Tidspunktet for samtalen aftales med hver enkelt deltager.

Undervisningen består af en ugentlig stillevandring og et møde begge på Zoom. Stillevandring og mødet onsdag aften varer hver især en og halv time.


Praktisk om online møder:

Teknik

For at kunne deltage får du brug for: en computer, en mobil telefon og mobil lader, tablet eller en telefon med et webkamera, en stabil netforbindelse og en vandrerute, hvor der er netforbindelse.


Facebook gruppe, her er et rum til at skrive med og lære de øvrige de øvrige deltagere at kende, lægger billeder op af din/dine vandreruter og oplevelser. Her vil jeg også lægge links til zoom møder og andre praktiske informationer.

Simplero, du får et link til denne online platform, hvor alle videoer bliver tilgængelige. Og de optagede stillevandringer, som du kan tage med på din stillevandring, når det passer dig. Du har rådighed over alle videoer og stillevandringer efter endt kursus.


Der er copyright på “6 grundtrin ind i nærvær med naturen som inspiration”. 


Du er meget velkommen til at ringe hvis du vil vide mere 28353081 :-)

Skriv til mig hvis du gerne vil organisere en rute og være ansvarlig for sociale aktiviteter og fordybelse i en gruppe.

info@stillevandringer.dk


Tilmelding:

Nærværs-kursus den 3 august - 8 september


På gensyn :-)