Online mindfulness/nærværs-kursus i naturen

Formålet med online kurset er at åbne ind til dybere niveauer af tillid, helbredelse og selvaccept. At vække din sande natur med naturen som resonans.


 • 6 onsdage kl. 16.00 - 17.30 går vi sammen på online/live stillevandringer. Med guidet nærværs-øvelser via zoom på din mobil. Du går i naturen nær dig.
 • Vi starter og slutter fælles. Optagelsen ligger tilgængelig, så du kan gå på stillevandring når det passer ind i dit program.
 • Nogle nærværs-øvelser kan med fordel trænes indenfor og du har mulighed for at udvikle en enkel meditations-praksis.
 • Du modtager 6 videoer, der guider dig ind i ugens tema for nærvær.
 • Vi mødes 4 torsdage kl. 18.30 - 20.00 via zoom for at reflektere over stillevandringerne og det de åbner ind til i krop og sind.
 • En facebook gruppe bliver vores fælles platform til kommunikation gennem de 6 uger. Hvis du ikke er på Facebook får du tilsendt mails.


Stillevandringerne:

 1. At komme tilstede, åbne for sanserne - lytte, se, smage, sanse og mærke - komme til stede i kroppen og naturen.
 2. Jordforbindelse og afspænding, en tydelig fornemmelsen af jordens støtte . Det holdte i krop og sind får mulighed for at slippe - smelte af dig.
 3. Finde hvile i sin midte og hjerte, være centreret i sin kroppen og derfra åbne sig for naturen. Vi arbejder med “jeg er”, en neutral og projektfri indstilling i krop og sind.
 4. Fylde, sprede og samle sin energi - lade de ydre vidderne blive indre vidder. Hvile ved hjertet, finde ro og nænsomt møde det som kommer frem i bevidstheden.
 5. Neutralt forholder du dig til dine tanker og sædvanlige fortællinger. Du træner din even til at være bevidst nærværende. Du lærer at slippe tankemylder og gamle fortællinger.
 6.  Vi sanser ind i den altid iboende kærlige rytme, der strømmer frit i hjertet og i naturen omkring os. Herfra finder vi hvile i vores egen sande natur.


Undervisningsplan:


Undervisningen består af 6 ugentlige stillevandringer onsdage fra 16.00 - 17.30 og 4 møder torsdage fra 18.30 - 20.00 på Zoom. Må du springe en stillevandring eller møde over, er de optaget og kan ses, når det passer dig.


Nærværs-kursus starter den 19 januar og slutter den 23 februar.


Datoer

Onsdage kl. 16.00 - 17.30:

19 januar

26 januar

2 februar

9 februar

16 februar

23 februar


Torsdage kl. 18.30 - 20.00

20 januar

3 februar

10 februar

24 februar


Kursus pris

Kr. 1649 kr.


Praktisk om online møderne:

For at kunne deltage får du brug for: en computer, en mobil telefon og mobil lader, tablet eller en telefon med et webkamera, en stabil netforbindelse og en vandrerute, hvor der er netforbindelse.


TILMELDING


På glædeligt gensyn!


Tjek alle stillevandringer her