Følg din iboende kærlige rytme, et nærværs-kursus med live stillevandringer

Kurset er for dig, der længes efter mere ægthed i sit liv. At leve i overensstemmelse med sin iboende kærlige rytme. 

At dæmpe de uophørlige bekymringer og hvile i sin naturlige væren.  • 6 onsdage kl. 16.00 - 17.30 går vi sammen på online/live stillevandringer. Med guidet nærværs-øvelser via zoom på din mobil. Du går i naturen nær dig.
 • Vi starter og slutter fælles. Optagelsen ligger tilgængelig, så du kan gå på stillevandring når det passer ind i dit program.
 • Nogle nærværs-øvelser kan med fordel trænes indenfor og du har mulighed for at udvikle en enkel meditations-praksis.
 • Du modtager 6 videoer, der guider dig ind i ugens tema for nærvær.
 • Vi mødes 4 torsdage kl. 18.30 - 20.00 via zoom for at reflektere over stillevandringerne og det de åbner ind til i krop og sind.
 • En facebook gruppe bliver vores fælles platform til kommunikation gennem de 6 uger. Hvis du ikke er på Facebook får du tilsendt mails.


Stillevandringerne:

 1. At komme tilstede, åbne for sanserne - lytte, se, smage, sanse og mærke - komme til stede i kroppen og naturen.
 2. Jordforbindelse og afspænding, en tydelig fornemmelsen af jordens støtte . Det holdte i krop og sind får mulighed for at slippe - smelte af dig.
 3. Finde hvile i sin midte og hjerte, være centreret i sin kroppen og derfra åbne sig for naturen. Vi arbejder med “jeg er”, en neutral og projektfri indstilling i krop og sind.
 4. Fylde, sprede og samle sin energi - lade de ydre vidderne blive indre vidder. Hvile ved hjertet, finde ro og nænsomt møde det som kommer frem i bevidstheden.
 5. Neutralt forholder du dig til dine tanker og sædvanlige fortællinger. Du træner din even til at være bevidst nærværende. Du lærer at slippe tankemylder og gamle fortællinger.
 6.  Vi sanser ind i den altid iboende kærlige rytme, der strømmer frit i hjertet og i naturen omkring os. Herfra åbner vi os for kreativiteten og modet til at folde vores talent kerner ud.


Undervisningsplan:


Undervisningen består af 6 ugentlige stillevandringer onsdage fra 16.00 - 17.30 og 4 møder torsdage fra 18.30 - 20.00

på Zoom. Må du springe en stillevandring eller møde over, er de optaget og kan ses, når det passer dig.


Nærværs-kursus starter den 23 februar og slutter den 1. april


Datoer

Onsdage kl. 16.00 - 17.30:

23 februar

3 marts

10 marts

17 marts

24 marts

31 marts


Torsdage kl. 18.30 - 20.00

24 februar

11 marts

25 marts

1 april


Kursus pris

Kr. 1649 kr.


Praktisk om online møderne:

For at kunne deltage får du brug for: en computer, en mobil telefon og mobil lader, tablet eller en telefon med et webkamera, en stabil netforbindelse og en vandrerute, hvor der er netforbindelse.


TILMELDING


En deltager fortæller

CaTrine beskriver sit udbytte af online nærværs-kurset sådan her 🙂

"Jeg har fået den største gave: vejen til uendelig kærlighed, sprækker og mellemrum til lyset og centrering i min egen krop. Dorte er en sanselig, nærværende og spirituel vejleder, som formår at tage dig et kvantespring videre i foreningen med dig selv og alle medmennesker. Med nærvær og åndedrætsøvelser har jeg fundet ro og taknemmelig. Jeg lader analyser, vurderinger og gamle fortællinger om mig selv sejle forbi på tankeskibe … jeg stiger ikke på … betragter dem blot nænsomt. Tak Dorte.


Du skal være velkommen på kurset!


Tilmelding