Fuldmånestillervandring på Camønoen 2019

Måneskin og stjernehimmel - lys og mørke, som en indre sanset oplevelse - med inspiration fra den vilde natur og Dark sky på Møns klint.


Køb din fuldmånestillevandring her:
Fuldmånestillevandring på Camønoen- nærvær i Dark Sky på Møn

På fuldmånestillevandring på Camønoen drager vi ud i mørket i fuldmånens skær på den storslået strækning ved Møns Klint.  Vi åbner os for månens lys, stjernerne, mørket og naturen, som en indre oplevelse. Vi bader i måneskæret hvis vejret tillader det. Vi skaber kontakt til vores rene, vilde og kærlige natur - rodfæstet i hjertet.

Rammen for vores fuldmånestillevandring er stjerner der på en klar aften kan ses i tusindvis - mælkevejen der lyser op som et bredt lysende bånd. Møns Klint og Nyord er af Unesco erklæret for Dark Sky. Det betyder at mørket ikke er lysforurenet.

Camønogaarden

Vi overnatter på Camønogaarden, der ligger 3 km. fra Liselund. Du har mulighed for at overnatte indenfor eller udenfor på gode madrasser i shelter, og hvis vejret er til det under åben himmel.
Adressen:
Stubberup Havevej 2, 4790 i Borre.

Program for fuldmånestillevandringer på Camønoen - nærvær i Dark sky på Møn

Kl. 19. Vi mødes på Camønogården - stubberup Havevej 2, 4790 Borre.
Kl. 19.30 kører vi 8 km. ud til Klinten. Et eventyrligt sted med gamle træer, høje klinter, havudsigt ud til en fuld måne, der inspirer og balancere lys og mørke - som en indre oplevelse. Vi går stillevandring i 5 timer og tager tilbage til Camønoegården. I stilheden får deltagerne mulighed for at arbejde med nærværs-øvelser med månen, stjerne og den vilde natur på Møns Klint som inspiration.

Der venter varm øko tomatsuppe, brød og varm te på Camønogården i Stubberup når vi kommer tilbage.
God nat.

Økologisk brunch

Kl. 9.00 - 10.00 spiser vi økologisk brunch med tid til at reflektere over nattens hændelser.

Hvis du mangler transport muligheder, så kontakt mig info@stillevandringer.dk
Jeg glæder mig til at dele denne oplevelse med dig!
Pris: 969 kr. inklusiv nærværs-kursus, overnatning, natmad og brunch.