Kvinde-veninde stillevandring og gourmet mad over bål på Camønoen

Denne stillevandring er for dig,  der gerne vil kombinere og nyde naturen på Møns Klint , stilhed, nærvær, og  en gourmet middag over bål - med en god veninde. Eller kom gerne selv.

Vi mødes kl. 16 på parkeringspladsen ved Liselund slot, hvor vi vil gå på stillevandring i 2 timer i området - ved Møns Klint. Ca. 4-5 km. Stillevandringen foregår i stilhed med guidede nærværs-øvelser med naturen som inspiration. Nærværs-øvelserne åbner ind til en stille og fredfyldt væren.

Efterfølgende tager vi til Camønogaarden for at forberede og nyde en gourmet middag over bål lavet af friske - primært økologiske råvarer fra Møn under lystig samtale. Maden er hovedsagelig vegetarisk med lidt udsøgt fisk og kød. 

Der vil være nogle "grill stationer" med forskellige retter, som skal på grillen, hvor du vil blive lidt involveret i madlavningen.

Til middagen vil der være mulighed for at købe Møn øl eller vin.

Pris for stillevandring (nærværs-kurset) og gourmet middag.

549 kr.


Lørdag den 7 september - køb din plads HER


Overnatning på Camønogaarden

Det er muligt at overnatte på Camønogaarden - enten under åben stjerne himmel, i shelter eller indenfor i et hyggeligt værelse. I forbindelse med dette arrangement koster en overnatning kun 200 kr.

Hvis du ønsker at overnatte så send gerne en mail til info@stillevandringer.dk

Velkommen til en hyggelig lørdag!

www.camoenogaarden.dk


Se hele kalenderen