Stillevandringer ved Møns klint - en i fuldmåne og en i dagslys

Stillevandringer ved Møns klint er for dig der længes efter at lade naturens væren inspirere og strømme igennem dig i den kraftfulde natur ved Møns klint.

5 timers stillevandring med guidet nærvær under månens skær i Dark sky og 5 timer  - og den samme rute  i dagslys ved Møns klint åbner ind til sanserne, ydre vidder bliver indre. Du byder alt nænsomt velkommen i stilheden i naturen.

Basen er Camønogaarden, hvor der gives tid til at dele og bearbejde dine oplevelser på stillevandringerne.

Vær velkommen alene, sammen med en god veninde eller en anden kær person.


Program

1. dag

Vi mødes kl. 19.00 på Camønogaarden på Østmøn og drager på fuldmånestillevandring i 5 timer med guidet nærvær og naturen i Dark sky som resonans. På Camønogaarden venter der suppe over åben ild på gårdspladsen, når vi kommer tilbage ca. kl. 24.00

2.dag

Kl. 8.30 - 10.00 Morgenmad

Kl. 11.00 Efter morgenmaden og med smurte madpakker drager vi på stillevandring på dele af Klintekongens rige. En vandresti fra Liselund slot. Vi går stille og roligt ca. 10 km. Klintekongens rige er kåret til Europas smukkeste vandrerute. 

Livfuldhed og kreativitet bobler frem fra en vågen krop og en stille væren.

15.30 hjemmebagt kage, kaffe og te. Hvile og hygge på Camønogaarden.

Kl. 18.00 middag.

kl. 19.00 er der mulighed for hygge og for dem som har lyst - en badetur til klintholm havn og en saunatur før huset går til ro.

kl. 8.00 - 10.00 morgenmad og en sanselig delen.

Pris for 5 timers fuldmånestillevandring, 5 timers stillevandring på Klintekongens rige, 2 overnatninger og forplejning på Camønogaarden 1.969 kr.

Følgende datoer:


5-7 maj

25 og 27 november

Se hvor du skal bo - www.camoenogaardens.dk