Stillevandringer ved Møns klint - en i fuldmåne og en i dagslys

Som noget nyt i 2023, kan du kombinere en fuldmånestillevandring med en stillevandring på klintekongens rige dagen efter. Det er en vandrerute ved Møns klint, der er kåret til Europas smukkeste. 

Her får du mulighed for at lande i en stille og fredfyldt væren i krop og sind.

1. dag

Vi mødes kl. 19.00 på Camønogaarden på Østmøn og drager på fuldmånestillevandring i 5 timer med guidet nærværs-øvelser og naturen i Dark sky som resonans. På Camønogaarden venter der suppe over åben ild på gårdspladsen, når vi kommer tilbage ca. kl. 24.00

2.dag

Kl. 8.30 - 10.00 Morgenmad

Kl. 11.00 Efter morgenmaden og med smurte madpakker drager vi på stillevandring på dele af Klintekongens rige. En vandresti fra Liselund slot. Vi går ca. 10 km. Klintekongens rige er kåret til Europas smukkeste vandrerute. 

I kontakt med sanserne efter nattens fuldmånestillevandring  fordyber vi os i forbindelsen til jorden, centrering og plads i krop og sind. Kropslige erfaringer du altid kan finde tilbage til, når du søger ro.

15.30 hjemmebagt kage, kaffe og te. Hvile og hygge på Camønogaarden.

Kl. 18.00 middag.

kl. 19.00 er der mulighed for hygge og for dem som har lyst - en badetur til klintholm havn og en saunatur før huset går til ro.

kl. 8.00 - 10.00 morgenmad, her bliver det muligt at udveksle erfaringer over vores dage sammen og byde hinanden på gensyn :-)

Pris for 5 timers fuldmånestillevandring, 5 timers stillevandring på Klintekongens rige, 2 overnatninger og forplejning på Camønogaarden 1.969 kr.

Følgende datoer:

kvinde - veninde den 3-5 februar

Store bededagsferien den 4 - 6 maj.

Kvinde - veninde 3- 4 juni

25 og 27 november

Se hvor du skal bo - www.camoenogaardens.dk