Stillevandringer ved Møns klint - en i fuldmåne og en i dagslys

Stillevandringer ved Møns klint er for dig der længes efter at finde hvile i en stille og fredfyldt væren i krop og sind med naturen som resonans.

5 timers stillevandring med guidet nærvær under månens skær i Dark sky og 5 timer  i dagslys ved Møns klint åbner ind til sanserne, ydre vidder bliver indre. Du byder alt nænsomt velkommen i stilheden i naturen.

Basen er Camønogaarden, hvor der gives tid til at dele og bearbejde dine oplevelser på stillevandringerne.

Vær velkommen alene, sammen med en god veninde eller en anden kær person.

Program

1. dag

Vi mødes kl. 19.00 på Camønogaarden på Østmøn og drager på fuldmånestillevandring i 5 timer med guidet nærværs-øvelser og naturen i Dark sky som resonans. På Camønogaarden venter der suppe over åben ild på gårdspladsen, når vi kommer tilbage ca. kl. 24.00

2.dag

Kl. 8.30 - 10.00 Morgenmad

Kl. 11.00 Efter morgenmaden og med smurte madpakker drager vi på stillevandring på dele af Klintekongens rige. En vandresti fra Liselund slot. Vi går ca. 10 km. Klintekongens rige er kåret til Europas smukkeste vandrerute. 

I kontakt med sanserne efter nattens fuldmånestillevandring  fordyber vi os i forbindelsen til jorden, centrering og plads i krop og sind. Kropslige erfaringer du altid kan finde tilbage til, når du søger ro.

15.30 hjemmebagt kage, kaffe og te. Hvile og hygge på Camønogaarden.

Kl. 18.00 middag.

kl. 19.00 er der mulighed for hygge og for dem som har lyst - en badetur til klintholm havn og en saunatur før huset går til ro.

kl. 8.00 - 10.00 morgenmad, her bliver det muligt at udveksle erfaringer over vores dage sammen og byde hinanden på gensyn :-)

Pris for 5 timers fuldmånestillevandring, 5 timers stillevandring på Klintekongens rige, 2 overnatninger og forplejning på Camønogaarden 1.969 kr.

Følgende datoer:


kvinde - veninde den 3-5 februar

5-7 maj

25 og 27 november

Se hvor du skal bo - www.camoenogaardens.dk