klienterne siger

Først og fremmest oplevede jeg terapiformen som meget nænsom og samtidig præcis og dybdegående. Da et af mine mønstre er at være oppe i mit hoved og at TALE mig fra alt og alle - og ikke mindst mig selv, er denne terapiform et frikvarter fra hovedet og en rejse ned i kroppen, hvor jeg virkelig er kommet i en dybere kontakt med mig selv, min historie og mine mønstre og forsvar. Jeg har som noget af det vigtigste fået en tilgang til mig selv, hvor jeg kan berolige og støtte mig selv. Kort sagt jeg kan nu regulere mig selv, som jeg ikke har kunnet før. Kvinde 2015

Jeg kom som jeg er og gik hjem som mig selv!
Det er en sætning jeg har sagt til dig flere gange og jeg vil gerne uddybe, hvad den betyder for mig!
Jeg kom til dig, meget, meget stress ramt. Jeg var modløs, sårbar og i virkeligheden tæt på at opgive det hele. Ikke selvmords truet, men træt af at kæmpe og fuldstændig overvældet af udmattelse.
Jeg var desperat efter, at blive mødt, set og hørt!
Det gjorde DU, Dorthe!
Den rejse du fulgte mig ud på, har været hård, jeg har grædt, råbt, været gal, vred, fortvivlet og rasende, jeg har set mine indre monstre og dæmoner i øjnene og overlevet!
For det har også været en rejse, som har fyldt mig med latter, varme, nænsomhed og kærlighed!
Jeg har kigget på alle skeletterne i skabet og ryddet op i dem, jeg har nænsomt begravet, tilgivet og sagt farvel til dem. (Og badet i deres kærlighed!)

Hvad har jeg fået ud af forløbet?
Jeg har fået mig selv tilbage. Troen på, at jeg er noget værd, at jeg har noget at tilbyde, både mig selv og andre. Jeg har sluppet det ansvar der ikke var mit, den skyld der ikke var min og den skam der fulgte med. Og ikke mindst har jeg fundet troen på kærlighed og livet.
Jeg har fundet min indre "Ronja Røverdatter", min stemme og viljen til at ville!
Jeg har mærket min kvindelige urkraft bruse, og lært at bruge den fornuftigt, for mig.
Jeg har lært, at danne nye spor, nye reaktions mønstre, lært at give helt slip og at "gå op i limningen"
og jeg har lært, at jeg ikke dør af det!!!! Tværtimod!
Så jeg går hjem som mig selv, fuld af energi, lyst, lykke og gå på mod. Med troen på, at mine rødder er dybe og ingen kan vælte mig eller tromle hen over mig mere. Jeg danser, synger og griner, med en lethed og en selvfølgelighed, jeg ikke har følt i årevis! Og med dyb taknemmelighed, for at du har fulgt mig på rejsen.
Af hjertet tak for hjælpen
Med venlig hilsen
Diana Kragh

Efter blot en gang hos dig aftog min angst. Det var nyt at åbne for angsten og finde ud af at jeg kan rumme den. Efter et forløb hos dig er min oplevelse af at være invalideret af angst nu erstattet af at kunne forstå og rumme angsten og mine andre følelser, når de dukker op. Jeg er i gang med min uddannelse og mit liv igen og er dig meget taknemmelig. Ung mand 2017

Jeg var kun i hovedet, i mine rationelle tanker da jeg startede hos dig, og jeg synes livet mest havde grå toner. Nu er forbindelsen til min krop - følelser og fornemmelse, som kommer inde fra igen muligt at mærke. Det betyder at jeg lige så stille er begyndt at føle og udtrykke mine følelser og mærke hvordan jeg har det - og ikke mindst kan mærke hvad jeg har lyst til, i stedet for altid at være opmærksom på hvad andre forventede af mig. Tusind tak!!! Kvinde 2018