Terapeutisk forløb i naturen i Dyrehaven i København eller på Østmøn.

Et terapeutisk forløb i naturen kan forløse gamle traumer, angst, depression og stress, der har forgrenet sig i krop og sind som smerte.


Naturen som resonans

Du møder nænsomt det som kommer frem i krop og sind, giver det plads til at blive mærket, følt og forløst.

Naturen giver ro, inspirerer og bærer med.  Vi søger bevidst Jorden - din dybe eksistensberettigelse. Centrering i kroppen som træets første årring, ydre vidder bliver til indre. 

Naturen bidrager til ro, forbundethed og helbredelse. 


Nærværs/mindfulness træning.

Der skabes plads til væren og bevidste valg gennem træning af dit bevidste nærvær i krop og sind med naturen som resonans.

Sted og varighed 

Individuel stillevandring med terapi foregår i naturen på Østmøn eller Dyrehaven ved København.

2- 3 timers individuel stillevandring med naturterapi.

Kontakt

Du er velkommen til at  kontakte mig for mere information og booke et en time eller forløb her  info@stillevandringer.dk 


Dorte Elmbæk Nielsen

Jeg har i 30 år haft egen praksis som psykoterapeut på Østerbro og Møn. Uddannet certificeret psykoterapeut og mindfulness instruktør ved Skolen for anvendt meditation hos Jens-Erik Risom i 3 år. Som guide på stillevandringer/nærværs-kurser i 15 år har jeg erfaret, hvordan naturen, bevidst nærvær i krop og sind og naturterapi beriger hinanden og kan forløse mennesker på et dybt kropsligt og mentalt niveau. Terapiformen går langt forbi ordene og vores normale "Styresystem". Den er transformerende og helbreder.

Book en tid her

Mere om min baggrund

Betaling

Deltagerne siger: