Retreat i Sorø den 13-16 september med Maureen fra New York

Har du en regelmæssig praksis og er nysgerrig på den kristne kontemplative/ordløse vej, eller ønsker du at fordybe din praksis, så er denne retræte måske noget for dig.
Maureen - elev af Thomas Keating og Cynthia Bourgeault har i 30 år fordybet sig i centrende bøn, en ordløs kontemplativ praksis, hvor vi læner os ind i Guds nærvær og bevidsthed.
Maureen har fulgt Fader Keaton og Cynthia Bourgeaults undervisning gennem 30 år og vil nu give sin store erfaring med ordløs bøn og visdom  videre til os. Gennem 4 intensive dage med praksis og undervisning i centrerende bøn, velkomst - og tilgivelsesbønnen og en bøn om dømmekraft.
Hun er mild og skarp, arbejder på trods af hendes høje alder - 80 år med kriminelle i det mest bevogtet fængsel i New York. Som hun fortæller, når de spørger hende "Hvorfor vil sådan en sød lille hvid kvinde bruge sin tid på os"?  og hun svarer "I want to talk to the core of goodness in you". Hvis du ønsker at finde hvile i og give et dybere slip in i the core of goodness i dig , så skal du være meget velkommen.

Der er plads til 20 deltagere.
Vi skal bo på et dejligt kursus center ned til Sorø sø, hvor det fortsat er muligt at bade, hvis du har lyst. Maden er økologisk og primært vegetarisk, dog bliver der serveret fisk.

Dagenes rytme
Centrerende bøn kl.7-8
Morgenmad kl.8-9
Centrerende bøn og undervisning kl. 9-12
frokost kl.12-13
Hvile og eftermiddags kaffe, te og kage kl. 13 - 15
Centrerende bøn, undervisning og reflektion kl. 15-17.30
kl. 18 middag
kl. 19.00 - 21.00 Centrende bøn og reflektion

Adresse
Feldtskovvej 30,
 4180 Sorø

Dato
Ankomst kl. 10 den 13 september
Afgang kl. 16 den 16 september

Pris:
Retræten, undervisning, mad og overnatning
4800 kr.