26.8kl.19

Udsolgt Fuldmåne stillevandring på Camønoen - for vilde kvinder

På denne stillevandring med overnatning på Camønogården, vil vi drage ud i mørket i fuldmånens skær. I et området ved Møns klint - Vi åbner os for månens lys, mørket og naturen, som en indre oplevelse.Du vil blive guidet ind i dine rene, vilde og kærlige instinkter - rodfæstet i hjertet.

849 kr.Tilmeld

September

1 septemberkl.10.00 - 15.00

Stillevandring på Camønoen - stille og fredfyldt væren

Stillevandring, nærværs-kurset er for dig som længtes efter at finde ind til en stille og fredfyldt væren. Med naturen ved Møns Klint som inspiration har du mulighed for at lande blidt i din egen midte.

390 kr.Tilmeld
2 september10.00 - 15.00

Stillevandring - fredfyldt og levende væren på Camønoen

Et stille rum med nærværs-øvelser og meditative ophold i naturen i 5 timer ved Sorø sø, der giver en kropslig erfaring af at stå i sin egen midte og være forbundet i krop og sjæl. En erfaring du har mulighed for at vende tilbage til i en travl hverdag.

390 kr.Tilmeld
23 septemberkl.10 - 15.00

Stillevanding på Camønoen - stille og fredfyldt væren

Stille vandring/kursus er for dig, der længtes efter at genskabe kontakten til din livfuldhed og ro. Der skabes et stille rum, hvor det er muligt at vende opmærksomheden ind i åndedrættet, kroppen og hjertet - ned mod jorden, og ud mod vidderne og himlen - inspireret af naturen. I stilheden og i nærværs-øvelserne bevæger vi os forbi de sædvanlige tanker ind i en anden form for væren, som er levende og fredfyldt. Det er en kropslig erfaring af at stå i sin egen midte og være forbundet i krop og sjæl. En erfaring som du kan vende tilbage til i en travl hverdag. Denne vandring afskiller sig fra en almindelig vandring i stilhed ved at du på hele turen bliver guidet ind i nærværs-øvelser med naturen som inspiration. Du bliver både på et kropsligt og mentalt plan undervist i evnen til at være bevidst nærværende. Undervisningslokalet er rykket ud under åben himmel.

390 kr.Tilmeld
25 septemberkl 19 til kl. 11 næste morgen

Fuldmånestillevandring på Møns Klint - levende væren

På denne fuldmånestillevandring på Møns Klint med overnatning på Camønogaarden - Stubberup havevej 2, vil vi drage ud i mørket i fuldmånens skær på Møns klint og gå på stillevandring med nærværs-meditationer.
 Vi åbner os for månens lys, mørket og naturen, som en indre oplevelse.

869 kr.Tilmeld
13 - 16 septemberkl. 10 ankomst

Centrerende bøn. Retreat ved Maureen fra New York, elev af Thomas Keating.

Søger du en lignende og global inkluderende praksis som mindfulness i den kristne tro? Har du en regelmæssig praksis og er nysgerrig på den kristne kontemplative/ordløse tradition, eller ønsker du at fordybe din praksis, så er denne retræte måske noget for dig. Maureen - elev af Thomas Keating og Cynthia Bourgeault har i 30 år fordybet sig i centrende bøn, en ordløs kontemplativ praksis, hvor vi læner os ind i Guds nærvær og bevidsthed. Retræten afholdes på kursus center ved Sorø sø med plads til 20 deltagere.

4800 kr. for retreat - undervisning, økologisk mad og overnatning.Tilmeld

Oktober

5-7 oktoberKl.10

Tre efterårsdage med stillevandring

Tre efterårsdage med stillevandring, nærvær-kursus på Camønoen. Vi læner os ind i nogle af de mest smukke strækninger på Camønoen - Nyord og klinten, som en indre oplevelse. Timer i fordybelse i naturen åbner ind til at lande blidt i sin egen midte og en fredfyldt væren. De tre dage er en god optakt til at tage på stilleretræte. Overnatning og mad på Camønogården.

2869 kr.Tilmeld
15-16 oktoberKl.10

Camønoen - 2 dage med stillevandring i efterårsferien - et intensivt nærværs-kursus med naturen som inspiration.

To hele dage i efterårsferien med stillevandring, nærvær-kursus på Camønoen. Vi læner os ind i nogle af de mest smukke strækninger på Camønoen - Nyord og klinten, som en indre oplevelse. Timer i fordybelse i naturen åbner ind til at lande blidt i sin egen midte og en fredfyldt væren. Om aften bliver der tid til reflektion og bearbejdning af dagens oplevelser. De tre dage er en god optakt til at tage på stilleretræte. Overnatning og mad på Camønogården.

1990 kr.Tilmeld

læs mere om de stille vandringer - nærværs-kurser i naturen

Stille og fredfyldt væren - 5 timers nærværs-kursus inspireret af naturen.


Du er velkommen til at kontakte mig : E-mail