Stillevandring - hvile i sin naturlige kvindelige autoritet, ved Neel Fasting og Dorte Elmbæk

Denne stillevandring, nærværs-kursus er for dig som længtes efter at åbne sig for sin fredsfyldte og kraftfulde kvindelige natur med det vilde landskab på Møns Klint som inspiration.
Gennem 3 dage vil vi sanse ind i og åbne os for det kvindelige univers, som en kropslig erfaring. Vi vil hvile i naturen, bade i vandet, finde fodfæste i jorden, strække os mod vidderne og himlen.

Neel Fasting beskriver denne stillevandring således - På stillevandringen møder vi naturen og os selv i sin sommerudfoldelse. Vi ser blomstringen, mærker duftene og ånder i rytme med alt det grønne. Og dybt i os er der samtidig en viden om den bevægelse, der går igennem alt - som blomstring, frugtsætning, modning, høst, død, stilstand, ny spiring, ny blomstring. I vores kroppe, vores sind, i naturen.
En mægtig og ubønhørlig bevægelse, vi som mennesker udfolder i verden. På stillevandringen får den et rum, hvor den kan blive mærket og anerkendt.
Vi vil undersøge hvordan vi kommer på sporet af den kraftfulde kerne i naturens cykliske foranderlighed - som en indre kropslig erfaring. Sanse og mærke, hvordan vi er forbundet med den.

Neel vil, som hun beskriver det - gennem enkle praktikker under stillevandringen nærme os denne kraft, mærke dens aspekter i os selv, tage den til os, gå sammen med den og måske mærke, hvordan den kan være med til at styrke og jordforbinde en ægte og rodfæstet autoritet i det kvindelige.

Dorte vil med enkle åndedrætsøvelser og meditationer på stillevandringerne åbne ind til kroppen og hjertet. Centreret i os selv læner vi os ind i naturens rodfæste og stille væren. Finder støtte og modet til at lade det fastfrosne i krop og sind smelte, så energien kan strømme frit. Vi forbinder os med jorden, vores rodnet og lader kroppen fylde og blomstre. Vi åbner os for vidderne, vildskaben, naturen for at lande i det kraftfulde kvindelige og forbundethed.

stillevandring på Møns klint den 6-7 juli - kvindelighed og dragekraft. Et weekend kursus ved Neel Fasting og Dorte Elmbæk

Gæstelærer Neel Fasting

Baggrund:

Cand.mag., lektor i klassisk kultur og litteratur
Undervisning på voksenuddannelsesinstitution til 1990. Videreuddannet i tantra og meditation hos Jes Bertelsen siden 1982, og i stadig proces med undervisning hos ham. 1 år med Bodynamic karakterstruktur 1993. Træning af grupper i bevidsthed om seksualitetens dybdestruktur, tantra og en meditativ tilgang i Danmark og udlandet siden 1985.
Har givet personlig psykologisk rådgivning og parrådgivning siden 1988
Fastboende på Vækstcenteret siden 1984.
I træning og proces hos Jes Bertelsen siden 1982.
Medlem af Vækstcenterets faglige forum
Speciale: Seksualitet, psykologisk udvikling, kurser for kvinder og tantra
Faglig læring

Hvis du vil vide lidt mere om ægte kvindelig autoritet, kan du kigge i Neels spændende bøger:
"Et sprog for det kvindelige"
"Seksualitet og tantra" 

Camønogaarden

- Stillevandringerne, udfolder sig på Camønoen ved Klinten. Vi spiser og overnatter på Camønogaarden, Stubberup Havevej 2, 4791 Borre. Der er mulighed for overnatning indenfor eller udenfor i shelter og hvis vejret tillader det, under åben himmel.

Praktisk info og tilmelding

Program
Fredag den 5 juli
Vi mødes på Camønogaarden kl. 15 , her bliver der en kort introduktion til det stille rum i naturen, som vi træder ind i denne weekend. Kl. 16 kører vi ud til Klinten og bringer aftensmaden med os - vi går på stillevandring ca. 4 km. bader i solnedgangen og månens skær - i stilheden og gennem meditative øvelser åbner vi os for naturen som en ydre og indre oplevelse. Tilbage på Camønogaarden ca. kl.21.00

Lørdag den 6 juli
kl. 9 morgenmad og madpakker. Vi går fra Camønogaarden kl. 10 til klinten ved Liselund og er i stilhed og nærværs-øvelser hele dagen ca. 10 km. Tilbage på Camønogaarden ca. kl. 16. Middag kl. 18.00
Reflektion over dagens oplevelser kl. 19.00 - 20.30

Søndag den 7 juli
kl. 9 morgenmad og madpakker, kl.10 kører vi ud til klinten - stillevandring og kursus til kl.15.
vi kører direkte hjem fra klinten.

Måltiderne er økologiske og vegetariske, spiser du noget særligt tager vi gerne hensyn til det.

Medbring
Tøj til at vandre i der passer til vejret, badedragt, noget tørt at sidde på i naturen, gode sko at vandre i,dyne, pude og lagen og håndklæde.

Pris 
Kursus 2550 kr. 
2x Aftensmad, 2x morgenmad, 2x frokost 650 kr.
Overnatning 400 kr.
Pris ialt 3600 kr.

Du kan jo undersøge om det ikke er et oplagt kursus til efteruddanelse i forbindelse med dig arbejde :-)