September

7 septemberkl.16

kvinde-veninde stillevandring på Camønoen med gourmet mad over bål

Denne stillevandring er for dig, der gerne vil kombinere og nyde naturen på Møns Klint , stilhed, nærvær, og en gourmet middag over bål - med en god veninde. Eller kom gerne selv.

549 kr. Betal gerne via MobilePay 28353081Tilmeld
15 september10 - 15

Stille vandring ved Esrum sø - stille og fredfyldt væren

Denne stillevandring, nærværs-kursus på 5 timer ved Esrum sø er for dig, der længtes efter at genskabe kontakten til din livfuldhed og ro.

390kr.Tilmeld
17 september16.30 - 19.30

Stillevandring i krop og sjæl med nærværs-øvelser i Dyrehaven

Et 3 timers nærværs- kursus for dig, der gerne vil have en kropslig erfaring af indre ro og stille væren. Introduktion til nærværs-træning/mindfulness og det stille nærværs-rum i naturen i Dyrehaven

250 kr.Tilmeld
29 september10 - 15

Stillevandring på Camønoen - stille og fredfyldt væren

Denne stille vandring/nærværs-kursus er for dig, der længtes efter at lande i en stille og fredfyldt væren med naturen som inspiration.

390 kr.Tilmeld

Oktober

4-6 oktoberKl.10

Efterårs stillevandring - 3 dages nærværs-kursus på Camønoen

Tre efterårsdage med stillevandring, nærvær-kursus på Camønoen. Vi læner os ind i nogle af de mest smukke strækninger på Camønoen - Nyord og klinten, som en indre oplevelse.

2900 kr.Betal gerne via MobilePay 66537. Skriv dato og mail.Tilmeld
8 oktober16.30 - 19.30

Stillevandring i krop og sjæl med nærværs-øvelser i Dyrehaven

Et 3 timers nærværs- kursus for dig, der gerne vil have en kropslig erfaring af indre ro og stille væren. Introduktion til nærværs-træning/mindfulness og det stille nærværs-rum i naturen i Dyrehaven

250 kr.Tilmeld
Den 11-13 oktoberkl.10

Retræte i kontemplativ bøn med stillevandring på Møn ved Maureen Hanley

Denne retræte er for dig, som har kendskab og erfaring med meditation eller bevidsthedstræning eller som har en bønspraksis – og som ønsker at åbne sig og synke dybere ind i kærlighed. 

Maureen Hanley fra New York afholder retræten. Hun har praktiseret centrerende bøn i 30 år. Hun er uddannet indenfor Contemplative Outreach i USA og har afsluttet “Contemplative Living Class” og det 2-årige “Wisdom School” kursus af Cynthia Bourgeault. Maureen Hanley har siden 2004 været lærer i Centering Prayer. Hun har desuden deltaget i adskillige retræter med Thomas Keating. Det bliver 3 intensive dage med praksis og undervisning i centrerende bøn, velkomst bøn og en bøns praksis, der styrker vores evne til at skelne - styrker vores dømmekraft. Et par timer om dagen går vi med praksis ude i naturen ved Møns klint.

3600 kr. Betal gerne via mobilePay 66537 - husk mail adressen.Tilmeld

December

15.12kl.13-16

Stillevandring, ristede kastanjer og gløg på Camønoen

Julehygge med stillevandring - med enkle guidede nærværs-øvelser ved Møns Klint i området ved Liselund slot. Derefter hygger vi med dampende varm glød, te eller kaffe og ristede kastanjer over bål på Camønogaarden. Der ligger 2 km. fra Liselund slot.

350 kr.Tilmeld

Februar

29.2 - 1.3kl.10

Vinterhygge - stillevandringer og strik på Camønoen

For dig der trives med stillevandringer i storslået natur ved Møns Klint og strik. Særligt sponsorerer Hoobii for 300 kr. garn til denne weekend med nærvær, fordybelse og vinterhygge på Camønogaarden på Møn.

2200 kr. betal gerne med mobilePay 28353081 og skriv din mail.Tilmeld

læs mere om de stille vandringer - nærværs-kurser i naturen

Stille og fredfyldt væren - 5 timers nærværs-kursus inspireret af naturen.


Du er velkommen til at kontakte mig : E-mail